Ludde är en hjälte idag

Idag blev Ludde en hjälte när han hittade en stulen cykel

Min goa vovve Ludde har stort tålamod när jag spelar Boule. Han ligger snällt och tittar på. Mellan matcherna släpper jag honom lös i skogskanten och han springer nyfiket omkring och nosar upp än det ena och än det andra. Idag blev han en hjälte då han nosade fram en stulen cykel. När jag följde efter honom och fick se cykeln så kom jag ihåg att den var efterlyst i FB gruppen “Vi i Hovmantorp”.  Cykeln var ordentligt gömd bakom en stort klippblock.

Hilda blev glad

Hilda med familj blev glada och Ludde blev ordentligt ompysslad. Han  förstod att han hade gjort något riktigt bra. Nu är det kyckling i ugnen som belöning och mys i soffan.

# Ludde #Hjälte #Hovmantorp #Stulen cykel

#Växjöhund

En kommentar

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *