Föreningsförsäljning hos Kakservice

Föreningsförsäljning hos Kakservice

Detta är ett sponsrat inlägg

Vill ni tjäna in extra pengar?

Har ni en förening, klass i skolan eller varför inte ett idrottslag och vill hitta på tex nån kul aktivitet eller kanske en resa, men har inte dom pengarna just nu ? Då finns det ett enkelt sätt att tjäna in pengar till det genom att sälja Kakservice kakor, knäckebröd och godisburkar.

I dagens läge kanske du tror att det inte är så lätt att sälja detta. Men det finns många sätt att göra det på.

Barnen i en klass, i ett lag eller förening kan sälja detta till sina släktingar, grannar eller varför inte be föräldrarna om hjälp om att sälja detta på sina arbeten. Det är många som hjälper till när man får en katalog i sin hand om ser dessa godsaker och man får veta vad det samlas in till. Dessutom finns i dag sociala medier där ni får kontakt med nära och kära, eller varför inte skicka ett mail.

Man kan också starta grupper och starta en webshop om man vill göra detta online istället.

Med andra ord finns det en hel del olika sätt att göra det på och på Kakservice sida finns det mycket info. Du kan också beställa ett gratis infopaket med kataloger, informationskort och en smakprovsburk genom att skriva in gruppens namn, adress för utskick och hur många kataloger ni vill beställa – ett tips är 2 kataloger per säljare.

Ni får en egen sida på Kakservice där ni kan lägga in mål och slutdatum. Är ni fler grupper kan ni bjuda in grupperna så att alla grupper kan gå in och lägga in sin försäljning. Där kan ni sen följa försäljningen och förtjänsten på allt ni säljer.

Produkter

Kakservice har dom allra populäraste produkterna som alla känner till. Vad sägs om Chokladflarn, Chokladbollar, Dammsugare eller varför inte Pepparkakshus till julen ?! Men sen finns det ju också flera sorters knäckebröd och godis.

Det finns en hel del guldkorn här att sälja. Tex Pepparkakshuset innehåller en byggsats till pepparkakshus att sätta ihop och dekorera, en burk med 20 sorters lösgodis eller varför inte energibars i tre smaker.

Föreningsförsäljning hos Kakservice

 

 

Sen är det bara att sätta igång och sälja på det sättet ni vill och ta upp beställningar. När ni haft kontakt med alla sammanställer ni hela försäljningen och skickar in beställningen. Burkarna kommer till leveransadressen efter 2 – 5 dagar.

Sen är det 30 dagars betalningstid och fri returrätt.

Alla burkar säljs för 60 kronor och ni tjänar 25 kronor från första sålda burk.

Gå in på Kakservice sida och beställ infopaket och kom igång !

84 kommentarer

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *