Jag gillar Hemköp

Som tur är finns Hemköp i Haverdal

 

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hemköp

Som ni kanske har läst så flyttar jag till Halmstad och Haverdal i slutet av oktober. Att få bo lantligt och ändå bara ca 10 minuter med bil från centrum och mycket nära Haverdal GK, det kände jag mig mycket nöjd med. Men var skulle jag handla mat. Till min lycka så finns det en av Hemköps butiker nära min bostad d v s på cykelavstånd även för en otränad cyklist och så klart nära, nära med bil. Då jag varit flitig kund hos Hemköp i Växjö så vet jag att det är en butik som jag gärna handlar i. Lagom stor och med bra utbud. Något jag uppskattat är att Hemköp registrerar köp via mitt vanliga bankkort. Jag behöver inte visa upp något separat kort.

#Hemköp #Matbutik #Haverdal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *