Jag bakar bara fröknäcke och rulltårta

Bakar du mer än fröknäcke och rulltårta

Som du anar så är inte köket min favoritplats. Kanske beror det på att min mor inte släppte in mig i köket.
Hon var superbra på att laga mat och baka. Hade däremot inget tålamod men barn som “gryllade ner” som hon sa. Inte så snällt egentligen, men det är historia och jag behöver inte en massa bakverk som ökar på vikten. Har däremot förstått att vissa män som kommit i min väg blivit djupt besvikna på mig.

Min far hade tålamod

Det har inneburit att jag växte upp runt benen på honom i hans plåtslageri och teknikintresse kom med det.
Han var en fantastisk entreprenör och innovatör. Det ledde till min nyfikenhet och öppna sinne för allt nytt,
vilket också ledde till flera trevliga anställningar och eget företag

Jag var näringlivschef i Lessebo kommun i fyra år

Det bästa med  ett sådant arbete var att får träffa alla företagare och få en inblick i deras verksamhet. Med förundran se deras driv och tillväxt. Vad har det med bakning att göra undrar du? Jo som en sann norrlänning säger… jag fick lära känna företaget Bakers . Bakers är ett företag som har allt för bagerier och även för privatpersoner som älskar bakning. Det startade med en s k kakspruta och har nu ett fullt sortiment för branschen. Gå in och titta och du får en intressant stund och kanske nyheter till ditt kök. Bakers AB.

#Baka #Bakers “Bakning

2 svar på ”Jag bakar bara fröknäcke och rulltårta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *