Misstaget att packa ner alla vinglas

I god tid packar jag ner större delen av glas och porslin

Misstaget var att inte ha kvar ett enda vinglas. Så i kväll fick det bli ett helt annat glas, men ett älskat glas, Mine från Kosta Boda. Starkt och snyggt, passar även för varma drycker. Passar ju också bra till tavlan som vännen Bodil förärat mig.

Nu unnar jag mig lite rött, sover så gott på det dessutom. Jag har haft en givande dag med bl a mitt första digitala Teams möte med sonen. Bra med vuxna barn som kan lära mamma en hel del. Är de dessutom i branscher där vi kan dela kunskap, erfarenhet och ha intressant jobbsnack, då har vi mycket gemensamt.

TV häng med vovven om en stund. En fördel med singellivet är att jag väljer precis vilka program jag vill se,
alla sportsändningar är portade. 

Trevlig lördag

2 svar på ”Misstaget att packa ner alla vinglas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *