KolaHavssalt från Siaglass och en bra deckare

Min favoritglass är Sias KolaHavssalt

Dagen började med ett digitalt möte kl åtta med Jens från Colix och ett byggföretag. Det blev positiv respons för appen personal/intranät. Sedan ett besök hos veterinären. Glada besked och 1000 kr fattigare. Efter det kände jag att jag behövde lite njutning. Det blev godaste KolaHavssalt, åh så gott. Sedan en stund med en spännande deckare. Som arbetande senior och ha passerat 65 för länge sedan, så har jag inte dåligt samvete med ledighet en fredag. 

Vilken tur att jag bor med en kille som motionerar mig

Ja det är förstås Ludde,  min lilla blandis. Det var snabbt över med slöandet när jag insåg att snart kommer mörkret och vi behöver en långpromenad innan dess. Vi bor mitt emot Haverdal GK och i tre dagar är golfbanan stängd p g a frost. Toppen för Ludde och mig. Nu kan vi gå långpromenader utan koppel.
Ser redan fram mot en dag med långpromenad imorgon. Kanske blir det Västra Stranden och en kaffe på
Söderpiren ett av mina absoluta favoritställen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *