Digitalt arbete och matlagning

Datorn i köket ger mig möjligheter catering Uppsala restaurang kocken och kallskänkan.

catering uppsala
Catering Uppsala har smörgåstårtor. Restaurang kocken och kallskänkan har allt man kan önska sig på menyn. Vi är en restaurang som levererar mat till alla. Vi är en cateringsfirma i Uppsala.

Nu lagar jag mat och jobbar vid datorn på samma plats. Har nyss flyttat till en stor lägenhet och fick dubbelt så stor yta att möblera. Men var skulle min arbetsplats med dator placeras? Ville ju ha ett rum som gästrum. Då fick jag den ovanliga idéen att placera arbetsplatsen i köket. I morse blev det en gryta som puttrade på spisen samtidigt med blogg och mail koll. Faktiskt riktigt bra! Jag har ett stort matrum alldeles bredvid köket och där sitter jag nu när det är dags att äta.

Erkänner att det också blir en macka framför TVn rätt ofta morgon och kväll. Skönt att kunna bestämma själv som singel. Ingen som protesterar när jag hittar på något. Grytan är till både vovven och mig. Få se om den blir godkänd.

Vill du beställa god mat från restaurang kocken och kallskänkan? Vi har 3 rätters maträtter och lasagne. Har även pannkakor för barn. Hambugare för både barn och vuxna. Det beror helt på vad barn och vuxna vill äta för mat. Levererar all typ av mat både varma och kalla maträtter. Svensk husmanskost till bröllop. fest och dop. För alla behov av event så levererar vi olika maträtter och även kaffe online från Wendelins kaffe. Kryddor från wendelins kaffe. Godis från Wendelins godis och te från wendelins te.

Afternoontea dessutom

Afternoontea från Wendelins produkter för svensk fika. Alla älskar svensk fika stora som små. Sverige tog hem lattedryck för att sälja mer mjölk då bönderna höll på att gå i konkurs. Ingen ville dricka mjölk då man hellre drack saft. Vissa drack hellre cocoa cola och ingen drack mjölk längre. Vad gjorde då bönderna? Jo de åkte till Italien lärde sig allt om latte drycker. Att lära sig i livet är kunskap. All kunskap är makt och alla makt är kunskap.

Monica

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *