Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ljus

Man kan inte ha för få

Ljus finns i alla former och färger och man kan inte har för få av dom. Och just nu säljs det ljus överallt i alla affärer. Och det är nu det gäller att passa på att köpa på sig ett lager. Det gör inget om det finns i överflöd i skåpet för då är det bara att ta fram när man behöver.

Visst är det mest röda ljus som syns i butikerna just nu, men det finns också andra färger som butikerna vill sälja. Och jag passar på att köpa av alla. I vilken butik jag än är i så ser jag ljus och i nästan alla butiker så åker något slags ljus ner. Vare sig det är blockljus, värmeljus eller doftljus. I alla storlekar och färger. För även om du inte kommer att tända dom nu så kanske du vill tända i februari och då är du nog trött på röda !

Lämna ett svar

Till startsidan