Det har redan blivit billigare

Man kan köpa till nästa år

Varför är det så svårt att låta bli ? Och varför kommer man alltid hem med saker som inte står på min lista när jag är ute och handlar ?! Men man måste ju passa på ifall man ser något som det är rea på och som man egentligen skulle köpt tidigare. Eller velat köpa tidigare.

Jag var inne på Rusta idag och skulle köpa batterier och sköljmedel och stannade till vid julavdelningen. Dessa “bollar” har jag tittat på tidigare, men inte köpt. Och nu låg dom “bara” där i massor och skrek på mig. Jag kommer faktiskt inte ihåg vad dom kostade när jag såg dom senast, men nu var det en stor skylt med 49,90 och då åkte den ner i min korg.

Eftersom det är så kallt i marken nu så får man ju inte ner dom i jorden, så varför inte köpa till nästa år ?! Mina kommer nog inte upp förrän till nästa julsäsong och då ska jag se till att ta fram dom innan det blir kallt.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *