Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag har börjat planera

Det går så fort

Jag älskar verkligen att köpa onödiga saker. Det går nog inte många dagar på en vecka när jag inte kommer hem utan att ha handlat något. Det är alltid någonting som hamnar i en påse. Och när reklamen hamnar i brevlådan tittar jag alltid om det finns något kul att köpa. Så när jag ska ut och handla brukar jag planera var jag ska åka först och vad som ska handlas. Det är så kul att skriva små listor med sånt som jag vill handla.

Är jag ensam om det ?

Ute i butikerna finns det redan julprylar av alla slag. Inte heller kan jag låta bli att gå runt och titta, klämma och känna lite.

Planera

Och efter att ha gått runt och klämt ett antal gånger och dagar så kunde jag inte låta bli längre. Jag var bara tvungen att köpa dessa lampor som jag sett flera av mina grannar haft uppe. Dom kommer att få ligga i sina kartonger till första advent.

För till första advent åker alla slingor, adventsstakar och annat fram. Dessutom är väl det som är mysigt med vintern. För att inte nämna alla ljus och allt runt omkring som man kan pynta med.

Helt ärligt, jag tror jag ska all in i år. Fram med allt och se till att det blir riktigt julmysigt. Sen får vi se om det blir nån vit jul överhuvudtaget.

Hur som helst, jag tror att jag kommer att köpa något mer nytt inför denna jul. Man kan inte för för lite av ljus, slingor eller pynt inför jul. Alla hem ska vara mysiga, röda och lukta gott av ved som man eldat med.

Lämna ett svar

Till startsidan