Nutritional Mindfulness – retreat på Rivieran

Nutritional Mindfulness – retreat på Rivieran

Alltså wow! Snacka om mer än en lunch! Nutritional Mindfulness – retreat på Rivieran, vad är det? Min vän Sara Serenander har skapat världens häftigaste resebyrå, men inte som någon annan. Get Me Lost – Secret Travel skapar upplevelser som ingen annan byrå du hört talas om!

Nutritional Mindfulness - retreat på Rivieran

En resa man inte glömmer

Bara att läsa beskrivningen av vad detta handlar om och så tänker du dig att det händer på franska rivieran. Jäklar va nice! I och runtom Nice i otroligt vackra södra Franrike.

Man är vad man äter,

Nutritional Mindfulness

Mat. Näring. Bränsle. Denna nödvändiga lilla detalj som vissa älskar och andra hatar, och vissa människor har ett hat-kärleksförhållande till den.Tror du att det finns ett samband mellan vad du äter och hur du mår? Finns det ett samband mellan vad du äter och kvaliteten på din sömn eller dina tankar. Ett samband mellan vad du äter och hur din hud ser ut? Finns det en koppling mellan vad du äter och din energi, ditt fokus eller din koncentration? I slutändan, hur får du din mat att spela en roll och hjälpa dig när du har hormonella förändringar?

Och den sista frågan… Finns det ett samband mellan vad du äter och din kropp, hur den kan röra sig, din värk, sjukdom eller allergi eller din kroppsliga prestation?

Svarade du ja på något? Anmäl dig! Det har jag gjort.

Inte en vanlig resa

Detta är inte en yogaretreat, viktminskningsresa eller träningsläger.

Nej, denna reträtt fokuserar på vad du äter. Och hur det påverkar kropp och knopp. Bränslet du ger till din kropp. Hur påverkar maten du valde din hjärna och även din kropp? De fokuserar på en varierad kost och skapar verkligen medvetenhet och förståelse för hur de ingredienser du plockar kan öka din energi, fokus, koncentration, hormoner och samtidigt öka ditt immunförsvar och hjälpa din kropp att prestera bättre. Det holistiska sättet att få dig tillbaka på rätt spår och återfå kontrollen över din kropp och själ.

När åker vi på denna retreat?

I slutet av februari 2023 har du chansen att åka på den första retreaten som har plats för 8 deltagare.
Det är helt all inclusive från det att du landar i Frankrike.
De håller retreatet på engelska och välkomnar både män och kvinnor.

Vill du veta mer om dessa resor, kontakta mig så berättar jag mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *