Okategoriserade

Led – ljus

Kan man ha för få ?!

Den här tiden på året går det åt mycket ljus – värmeklos, kronljus och stearinljus av alla de slag. Och man kan ju inte ha för få av dom. Det är så mysigt att tända ljus i alla rum och alla hörn och bord. Dessutom blir det ganska varmt utev dom och man behöver inte ha elementen på för fullt.Varmt och rofyllt.

Men vill man ha lite mer koll på ljus när man tänder utomhus så kan man istället köpa en massa ljus idag i olika storlekar med ledljus. Jag har en del större ljus i lyktor utomhus som är tända i sex timmar innan dom slocknar. Sen tänds dom samma tid kvällen efter. Om man inte vill sätta på och stänga av manuellt.

Men idag köpte jag små ljus som ser ut som värmeljus och satte i några ljushållare ute. Dom måste man sätta på och av manuellt. Men  dom lyser fint och dom var billiga så jag kunde inte låta bli.

Jag köpte också en ny stjärna som ska hänga i nått av fönstren. Jag har en del så det räcker, men då dom nya lite billigare år i papper så går dom lätt sönder. Och om jag kommer ihåg rätt så är det nån som har det.