Flera spännande kök

Brukar du äta när du är på Arlanda ?

När man åker framför allt utomlands så ska man vara på flygplatsen i god tid för att komma igenom alla kontroller. Och ingen vill väl stressa om man till exempel ska på semester med familjen?! Och när man är på Arlanda så brukar man hamna i lite butiker men också äta någonting innan man sätter sig på planet. Arlanda bygger till och ordnar för oss resenärer så att vi lätt ska hitta överallt, och då också att hitta maten så man slipper springa runt innan man bestämmer sig.

Nu ska Arlanda få en Food Hall  och det med ett pristak. Arlanda har skrivit ett avtal med RC Café & Påtisserie som har funnits på Arlanda sedan 2013 på terminal 5. Det ska nu komma ett tredje kafé på terminalen men om några år kommer det också att komma fem stycken nya ställen med olika kök. Fyra utav dom kommer att finnas på den nya marknadsplatsen i terminal 5. Nedan ser du mer information om dom nya enheterna.

Det kommer att bli det allra bästa och modernaste från det det nordiska köket – Nordic Lounge by RC. Det kommer ett kafé med egentillverkad ekologisk glass med smaker från både Italien och Frankrike. Sen blir det två stycken franska konditorier med smörgåsar och självklart bakverk. Men det blir också två enheter med mat i mindre model som sushi, dumplings, wok, pojke bowla och sallader. Allt detta får vi vänta med till 2023- 2024.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *