Chiliz – bästa indiska maten!

Gillar du indisk mat, då ska du gå till Chiliz – bästa indiska maten! Jag har testat många indiska restauranger i Stockholm, men Chiliz i Järfälla är utan tvekan den bästa. Restaurangen har ett brett utbud av autentiska indiska rätter, och maten smakar fantastiskt. Personalen är också mycket trevlig och tillmötesgående, vilket gör besöket ännu trevligare.

Chiliz är beläget på Kvarnplan 12 i Järfälla. Det finns gott om parkeringsplatser i närheten. Man parkerar intill kyrkan. Det finns busshållplats och pendeltågsstation i närheten.

Chiliz - bästa indiska maten!

Chiliz – bästa indiska maten!

Chiliz har ett stort utbud av indiska rätter på menyn. Allt från klassiska rätter som butter chicken och tikka masala till mer exotiska rätter som vindaloo och biryani. Jag har testat många av rätterna på menyn, och jag har aldrig blivit besviken.

En av mina favoriträtter på Chiliz är deras lamm Korai. Köttet är alltid mört och saftigt, och såsen är full av smaker. Jag rekommenderar också deras chicken Mardas curry, som båda är perfekta för oss som gillar det lite hetare. Men de har gott om milda alternativ också. De har också ett bra utbud av vegetariska rätter.

Kundrecensioner

Jag har läst igenom flera kundrecensioner om Chiliz i Järfälla, och jag måste säga att de flesta av dem är mycket positiva. Några av de vanligaste kommentarerna är;

  • Maten är fantastisk. Många har sagt att maten på Chiliz är den bästa indiska maten de någonsin har ätit.
  • Personalen är mycket vänlig och tillmötesgående. De har också sagt att personalen är mycket kunnig när det gäller maten och att de kan ge bra rekommendationer.

Sammanfattningsvis är Chiliz en mycket populär indisk restaurang med många nöjda kunder. Om du letar efter god indisk mat i Stockholm, kan jag definitivt rekommendera att du ger Chilliz en chans.

Meny och Specialiteter

Chiliz meny är full av läckra rätter som är tillagade med färska ingredienser av hög kvalitet. Restaurangen erbjuder allt från vegetariska rätter till kött- och fiskrätter. De har också ett brett utbud av förrätter, huvudrätter och efterrätter att välja mellan.

En av Chiliz mest populära rätter är deras Chicken Tikka Masala. Denna klassiska rätt består av grillad kyckling i en krämig tomatbaserad sås med kryddor och serveras med ris. Det är en favorit bland många svenskar.

För vegetarianer är deras Palak Paneer ett måste. Denna rätt består av färsk spenat och paneer (indisk ost) i en kryddig sås och serveras med ris. Det är en hälsosam och välsmakande rätt som är perfekt för vegetarianer eller de som vill ha en hälsosam måltid.

Chiliz - bästa indiska maten!

Matkvalitet och ingredienser

På Chiliz används förstklassiga råvaror och färska kryddor i matlagningen. Kockarna har lång erfarenhet både i Sverige och från England. Detta gör att maten smakar fantastiskt och är väl tillagad. Det finns inga halvfabrikat eller färdiga såser som används i matlagningen. Allt lagas från grunden och det märks verkligen på smaken.

Catering och evenemang

Om du letar efter en pålitlig cateringtjänst för ditt nästa evenemang, så är Chiliz en utmärkt valmöjlighet. De kan tillgodose alla dina behov, oavsett om du planerar en födelsedagsfest, bröllop, företagsevent eller en annan typ av tillställning. En bred meny med indiska och bangladeshiska rätter. De kan  även skräddarsy en meny efter dina specifika önskemål och behov.

Vill du veta mer om Chiliz eller prata mat i allmänhet, kontakta mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *